Classes

Voor welke workout ga jij?

Schoolboksen

Schoolboksen is techniektraining, hier leer je de basis van boksen. Er wordt gewerkt aan houding, stoottechnieken, conditie en kracht. Een belangrijke basis als je begint met boksen, maar ook voor de gevorderde bokser is deze training van belang! Heb je de technieken onder controle? Dan zullen er oefeningen met partner gegeven worden waarbij de bokshandschoenen aan mogen. Heb je geen ervaring met boksen? Start dan met Schoolboksen voor beginners L1. Tijdens deze training krijg je alle aandacht om de bokstechnieken te leren. 

Boxing (advanced)

Met boksen word je meegenomen in een discipline waar respect voor elkaar erg belangrijk is. Bij All Stars Boxing Gym krijg je kwalitatief hoogwaardige lessen, door een trainer / coach die geaccrediteerd is bij de Nederlandse Boksbond. Met boksen werk je aan verschillende elementen waaronder conditie en kracht, en mentaal ga je ook aan de slag! Boksen geeft namelijk zelfvertrouwen. Boksen is geschikt voor jong en oud. De bokslessen voor gevorderden zijn alleen voor als je de bokstechnieken goed onder de knie hebt, die leer je bij de training Schoolboksen. Wil je verder dan het niveau van recreant, dat kan! De trainer/coach kan jou begeleiden met wedstrijdboksen. OSU!

TCT ★ Kids’ Class

De TCT Kids’ Class is een variatietraining met accent op plyometrische training voor een goede reactievermogen, coördinatie, explosiviteit en balans. Middels spelelementen wordt een basis gelegd voor de motorische ontwikkeling van de kinderen. De TCT Kids’ Class is goede oriëntatie op verschillende vechtsporten en fijn voor extra zelfvertrouwen. Respect, discipline, persoonlijke coaching en plezier zijn belangrijke onderdelen bij All Stars Boxing Gym. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

TCT ★ Kids’ Boxing

TCT Kids’ Boxing is een bokstraining afgestemd op 10 tot 15 jarigen. Naast de basis van boksen wordt er gewerkt aan conditie, kracht, reactievermogen, coördinatie, explosiviteit en balans. De training wordt gegeven door trainers die geaccrediteerd zijn bij de Nederlandse Boksbond. TCT Kids’ Boxing is fijn voor extra zelfvertrouwen. Sociaal contact, samenwerking, respect, discipline, persoonlijke coaching en plezier zijn belangrijke onderdelen bij All Stars Boxing Gym. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Youth Boxing Education (11 t/m 16 jaar)

Boksen is goed voor je zelfvertrouwen. Je komt letterlijk lekkerder in je vel te zitten. Respect, discipline en sociale binding zijn erg belangrijk. Deze training is er speciaal voor tieners die willen werken om mentaal en fysiek fit te worden. De training wordt gegeven door onze lead trainer en coach in samenwerking met een verbonden jongeren coach. Naast de training is er extra aandacht voor individuele coaching en worden er workshops georganiseerd om extra stevig in de maatschappij te kunnen staan. Dit is een besloten groep en staat op het reguliere trainingsschema. Neem voor meer informatie contact met ons op.

TCT ★ Heavy Bag Workout (Bokszak circuit)

Test jouw doorzettingsvermogen met de Heavy Bag Workout! Met deze 30 minuten TCT workout werk je o.a. aan uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. De bokszaktraining die gecombineerd wordt met mitts work (pads) is ontworpen op basis van martial arts. Er is geen lichamelijk contact. Ideaal  om af te vallen, een topconditie te krijgen en voor een prachtige toning! 

TCT ★ Cardio Fight

Ga los met deze hoge intensiteit-training! In deze groepsles worden diverse  basistechnieken van martial arts gecombineerd op opzwepende muziek. Er wordt niet gewerkt met bokszakken en er is geen fysiek contact.  Het is uitputtend en het geeft veel plezier. Je kunt zelf de intensiteit van de bewegingen zelf bepalen, waardoor de training geschikt is voor jong en oud. Deze workout is 100% conditioneel. Je krijgt een boost aan energie, werkt aan je ritme en coördinatie en valt ook nog eens af!

TCT ★ Total Combat Training

De Total Combat Training is een training die gebruik maakt van vechttechnieken uit diverse martial arts. Het is een groepsles gegeven met staande bokszakken waarbij je in tweetallen werkt. Er is geen fysiek contact. De TCT Total Combat Training is een hoge intensiteitstraining (HIT) op opzwepende muziek. Techniek is belangrijk. Je kunt zelf de intensiteit van de beweging bepalen, waardoor de training geschikt is voor jong en oud en van beginner tot ervarene (in taekwondo of karate).

Bootcamp indoor

Veel bereiken in weinig tijd? Join dan deze hoog intensieve training. Je combineert conditie en kracht en werkt voornamelijk met het eigen lichaamsgewicht.  Ook een heerlijke aanvulling op de andere TCT-workouts. Met deze 30 minuten workout ga je aan het werk met de zogenaamde plyometrische en metabolische oefeningen en combineert die met boksen.

BBB women only

BBB staat voor Billen, Buik en Benen. Een gerichte een effectieve BBB-training voor strakkere billen, buik, benen en armen. Het is een ‘low impact’ fitnesstraining op muziek, vooral gericht op het verhogen van de spanning in de spieren. Het belangrijkste doel is hier dan ook figuurcorrectie, het verkrijgen van een mooie lijn.
‘Low impact’ wil zeggen dat er voornamelijk met grondoefeningen wordt gewerkt. Er wordt niet gesprongen; de gewrichten worden minder belast dan bij ‘high impact’ trainingen. De gebruikte oefeningen zijn vooral gericht op de dieper liggende spieren van de buik, billen, benen, armen en rug. Rek- en ontspanningsoefeningen maken de spieren daarnaast soepel en sterk en bevorderen de lenigheid.
De training is gericht op het vrouwenlijf, vandaar dat de les alleen voor vrouwen is.

Step – Punch – Jump rope

Alle onderdelen die in de basis belangrijk zijn voor boksen komen in deze 30 minuten workout naar voren: verplaatsen, stoten en je uithoudingsvermogen trainen door touwtjespringen. Alle onderdelen duren 10 minuten en in 30 minuten heb je zeer effectieve training gevolgd en ben je klaar voor de dag!

Yoga

Bij boksen komt er flink wat druk te staan op je spieren. Het is dus belangrijk om lenig en soepel te blijven, en hoe kun je die soepelheid nu beter ontwikkelen dan door yoga op te nemen in je trainingsschema?
De vorm van Yoga die gegeven wordt is Critical Alignment Yoga. Critical Alignment Yoga is houdingsgericht wat betekent dat er gewerkt wordt aan een juiste houding, goede bewegingspatronen en soepeler bewegen.

Personal Training

Wil je een effectieve training op maat? De personal trainer maakt een trainingsschema op maat voor jou en begeleidt jou één op één.
Personal Training is ook mogelijk voor Personal Trainers die hun bokstechnieken willen verbeteren.
Neem voor meer informatie contact met ons op.